Organisaties

Op de Kien werken bedrijven, onderwijs, overheid samen kaan kennisintensieve dienstverlening op sociaal en ruimtelijk domein waarin digitalisering en IT belangrijke pijlers zijn. Gezamenlijk werken zij aan talent- en kennisontwikkeling en innovatie van producten en diensten. Samen organiseren zij events en werken ze aan projecten. Wil je ook partner worden laat het ons weten.

City marketing Deventer
Deventer. Een plek waar je trots op bent. Die trots willen we uitdragen, zodat Deventer bekender wordt. Daarom zet Deventer Marketing in op brede citymarketing en citybranding.
Deventer Schouwburg
Deventer Schouwburg presenteert en bevordert podiumkunsten in al haar verschijningsvormen en biedt hiermee schoonheid, emotie, vermaak en verdieping aan een groot en breed publiek uit Deventer.
MSML
Softwarebedrijf MSML is er voor organisaties die alles uit hun medewerkers en klantcontacten willen halen. Werk snel en zorgeloos terwijl wij je adviseren en ontwikkelen in begrijpelijke taal.
Tauw
Tauw wil bijdragen aan een duurzame omgeving. Samen met onze klanten. Want de kwaliteit van het milieu en de leefomgeving kan altijd beter. Zolang wij daarvan overtuigd zijn, blijven we bestaan.
Topicus
Topicus wil het leven van mensen simpelweg beter maken, op persoonlijk én professioneel gebied. Dat doen we door mensen in hun kracht te zetten en regie te geven.
Witteveen+Bos
Witteveen+Bos biedt als advies- en ingenieursbureau wereldwijd oplossingen voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw.
  • Pijl naar links
  • Pijl naar rechts