Organisaties

Op de Kien werken bedrijven, onderwijs, overheid samen aan kennisintensieve dienstverlening op sociaal en ruimtelijk domein waarin digitalisering en IT belangrijke pijlers zijn. Gezamenlijk werken zij aan talent- en kennisontwikkeling en innovatie van producten en diensten. Samen organiseren zij events en werken ze aan projecten. Wil je ook partner worden laat het ons weten.

Overijssel
Overijssel is een prachtige provincie om te wonen, te werken en te recreƫren. Met elkaar maken we Overijssel iedere dag leefbaarder, mooier, veiliger en beter bereikbaar.
Gemeente Deventer
Deventer. Stad om van te houden. Historische Hanzestad aan de IJssel. Een eigenzinnige en authentieke gemeente van 100.000 inwoners, die meegroeit met de uitdagingen en ontwikkelingen in de gemeente.
City marketing Deventer
Deventer. Een plek waar je trots op bent. Die trots willen we uitdragen, zodat Deventer bekender wordt. Daarom zet Deventer Marketing in op brede citymarketing en citybranding.
Witteveen+Bos
Witteveen+Bos biedt als advies- en ingenieursbureau wereldwijd oplossingen voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw.
Deventer Schouwburg
Deventer Schouwburg presenteert en bevordert podiumkunsten in al haar verschijningsvormen en biedt hiermee schoonheid, emotie, vermaak en verdieping aan een groot en breed publiek uit Deventer.
MSML
Softwarebedrijf MSML is er voor organisaties die alles uit hun medewerkers en klantcontacten willen halen. Werk snel en zorgeloos terwijl wij je adviseren en ontwikkelen in begrijpelijke taal.
Aventus
We gaan ervoor dat iedereen zich thuis voelt bij Aventus en willen een belangrijke bijdrage leveren aan de toekomst van iedere student of cursist in de Stedendriehoek.
Saxion
Hogeschool Saxion is onderwijs- en kennispartner in de ontwikkeling van De Kien tot bruisend en inspirerend leer-, werk- en woongebied in Deventer. Ze zet samen met de gevestigde bedrijven, Aventus en de ove...
Tauw
Tauw wil bijdragen aan een duurzame omgeving. Samen met onze klanten. Want de kwaliteit van het milieu en de leefomgeving kan altijd beter. Zolang wij daarvan overtuigd zijn, blijven we bestaan.