Kom jij naar het Socratisch Praatdiner?

Je bent van harte uitgenodigd voor het Socratisch Praatdiner 

-Altijd Aanstaan-

Donderdag 17 november 2022 - 18h30-20H30 – De Kantine Gasfabriek Deventer

Er zijn geen maaltijdkosten aan deelname verbonden, wel drankkosten!

Samen met DEV&TERJong en Saxion Studium Generale organiseren we een socratisch Diner Pensant. Een verrassend drie gangen diner waarbij je samen met je tafelgenoten gevraagd wordt jouw ervaring met ‘altijd aanstaan’ in leven en werk  door te nemen. Dit doen we aan de hand van een vragenmenu. Zeven tafels staan op donderdag 17 november gedekt. Aan elke tafel zitten vier gasten, afkomstig van verschillende organisaties en bedrijven, begeleid door een tafelvoorzitter. Deze interdisciplinaire gezelschappen voeren tijdens de maaltijd een ernstige en vrolijke dialoog in even zovele ronden als er gangen zijn. Alle tafels zijn Nederlandstalig.

Het thema van dit praatdiner is ‘Altijd Aanstaan’. Zijn we voortdurend bereikbaar en verbonden met werk, privé en de wereld om ons heen? We onderzoeken graag wat jóuw ervaring daarmee is en of er iets op het spel staat.

Er is een prettige ambiance, muziek, drank, eten en gevarieerd gezelschap die samen maken dat je het diner op 17 november 2022 niet snel vergeet. Meer info en aanmelden volgt. Bekijk vast de ervaringen van het diner van afgelopen jaar terug in dit filmpje.


Deel deze pagina

Kom jij naar het Socratisch Praatdiner?

  • Start 17-11-2022, 18:30
  • Eindigt 17-11-2022, 20:30
  • Organisatie Saxion, Aventus, Studium Generale Saxion, DEV&TER-jong
Aanmelden